Frilansskribent sökes

Är du en driven person som är skicklig på att uttrycka dig i text? Letar du efter ett uppdrag på deltid där du får möjlighet att ta dina skrivkunskaper till nästa nivå? Då har du hittat helt rätt – vi söker frilansskribenter!

Vi är en contentbyrå som ständigt har fler texter i pipelinen än vad vi har kapacitet för att producera. Därför sonderar vi nu marknaden i syfte att knyta till oss fler skribenter. Du som har klickat dig in på en sida med namnet ”Frilansskribent sökes” är sannolikt en frilansare som letar efter nya uppdrag. Detta är åtminstone vår förhoppning då vi lägger ut denna lilla lina på webben i hopp om att rätt person nappar.

Frilansskribent sökes för diverse skrivuppdrag

Som du säkert förstår är vi på jakt efter en uppdragstagare som arbetar på frilansbasis. Du har eget företag och är godkänd för F-skatt, eller så fakturerar du via ett egenanställningsföretag såsom Frilans Finans. Vi erbjuder alltså INTE någon form av anställning. Du arbetar hemifrån (eller från ett kontor) och fakturerar oss för utförda skrivuppdrag.

Du bör vara duktig på att skriva och även vara noga med att hålla deadlines. Den person som vi eftersöker är väldigt strukturerad och noggrann med att följa givna instruktioner. Vi eftersöker leverans på en hög nivå och ställer höga krav på dig som frilansskribent. Alla texter plagiatkontrolleras, så om du hellre klipper och klistrar än skriver originellt innehåll behöver du inte göra dig besväret att kontakta oss.

Vi är ute efter dig som arbetar hårt och uppnår resultat. Med det sagt behöver du absolut inte vara en väldigt etablerad skribent – vi anlitar hellre en oslipad diamant som kan slipas och formas till perfektion.

Om denna beskrivning stämmer väl in på dig är du varmt välkommen att kontakta oss. Berätta mer om dig själv och vad du har att tillföra som frilansskribent.